√ Lirik lagu Yeni Inka - Nitip Kangen (ft New Pallapa) dan Terjemahan

    Lirik Lagu Yeni Inka Nitip Kangen (ft New Pallapa) dari album terbaru Yeni Inka feat New Pallapa single 2021 ini dipublish pada tanggal Sun, 25 Jul 2021 (00:00). Berikut kutipan liriknya "Arum wangine kembang nggugah kangen iki Koyo sliramu nyanding rogo iki Aluse pangucapmu nentremke atiku Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku". Informasi lirik lagu yang berjudul Nitip Kangen (ft New Pallapa) dari Yeni Inka dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Yeni Inka - Nitip Kangen (ft New Pallapa) (lyrics) nya dibawah ini.



    Lirik lagu Yeni Inka Nitip Kangen ft New Pallapa dan Terjemahan
    Yeni Inka Nitip Kangen ft New Pallapa Lyrics

    Lirik Lagu Yeni Inka - Nitip Kangen (ft New Pallapa)

    Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
    Mergo tansah kelingan marang sliramu
    Ning netro katon nyoto esem gemuyumu
    Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

    Arum wangine kembang nggugah kangen iki
    Koyo sliramu nyanding rogo iki
    Aluse pangucapmu nentremke atiku
    Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku

    Mung tak angen roso sak jroning dodo
    Koyo ati ra ono wong liyo
    Saben wengi mung tansah kelingan
    Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

    Arum wangine kembang nggugah kangen iki
    Koyo sliramu nyanding rogo iki
    Aluse pangucapmu nentremke atiku
    Senadjan mung sedelok ngobati roso kangenku

    Mung tak angen roso sak jroning dodo
    Koyo ati ra ono wong liyo
    Saben wengi mung tansah kelingan
    Tak titipne roso kangenku nang kerlip lintang

    Semono ugo aku kangen sliramu
    Saben wayah turu eling parasmu
    Gelisah batin iki yen ora ketemu
    Marang kerlip lintang tak titipne roso kangenku

    Wis pirang-pirang bengi ora biso turu
    Mergo tansah kelingan marang sliramu
    Ning netro katon nyoto esem gemuyumu
    Ati tansah tratapan naliko nyanding sliramu

    Terjemahan Lagu Yeni Inka - Nitip Kangen (ft New Pallapa) Bahasa Indonesia

    Belum ada..
    Translate Otomatis By : Google Terjemahan

    Informasi Lagu Yeni Inka - Nitip Kangen (ft New Pallapa) lyrics

    Artist:Yeni Inka
    Judul lagu: Nitip Kangen (ft New Pallapa)
    Tanggal Rilis:Sun, 25 Jul 2021 (00:00)
    Album:Yeni Inka feat New Pallapa single 2021
    Baca Juga : √ Lirik lagu Happy Asmara - Haruskah Aku Mati

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Yeni Inka Nitip Kangen (ft New Pallapa) dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Yeni Inka - Nitip Kangen (ft New Pallapa) di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Yeni Inka lainnya.

    LihatTutupKomentar