√ Lirik lagu Safira Inema - Tiwas Tak Aboti

    Lirik Lagu Safira Inema Tiwas Tak Aboti dari album terbaru Safira Inema single 2021 ini dipublish pada tanggal 12 April 2021. Berikut kutipan liriknya "wes cukup sakmene nek ku ngeboti kowe tiwas atiku wes kadung tenanan karo kowe kadung we tak aboti". Informasi lirik lagu yang berjudul Tiwas Tak Aboti dari Safira Inema dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Safira Inema - Tiwas Tak Aboti (lyrics) nya dibawah ini.



    Lirik lagu Safira Inema Tiwas Tak Aboti
    Safira Inema - Tiwas Tak Aboti Lirik

    Lirik Lagu Safira Inema - Tiwas Tak Aboti

    wes cukup sakmene
    nek ku ngeboti kowe
    tiwas atiku wes kadung tenanan karo kowe
    kadung we tak aboti 
    kadung tak belani
    kowe malah nglarani ati... 

    mungkin kudu ngene
    tresnoku marang kowe
    wes cukup sakmene ra usah diteruske
    mungkin iki wes dalane
    mungkin wes garise
    ati nganti loro rasane 

    jan abot rasane
    tresnoku ning kowe
    ku kudu ngikhlasne
    yen dadine koyo ngene
    tresnoku ning kowe
    wes cukup sakmene
    ora usah diteruske....

     

    Informasi Lagu Safira Inema - Tiwas Tak Aboti lyrics

    Artist:Safira Inema
    Judul lagu: Tiwas Tak Aboti
    Tanggal Rilis:12 April 2021
    Album:Safira Inema single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Esa Risty - Trenggalek Saksi Tresno (The Ganong Jandut)

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Safira Inema Tiwas Tak Aboti dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Safira Inema - Tiwas Tak Aboti di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Safira Inema lainnya.

    LihatTutupKomentar