√ Lirik lagu Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap

    Lirik Lagu Sa Dengan Ko Jeinqueen feat Bagarap dari album terbaru Sa Dengan Ko single 2021 ini dipublish pada tanggal Tue, 13 Apr 2021 (23:08). Berikut kutipan liriknya "sa mo bilang jang kam datang datang ganggu karna sa deng dia su bahagia sa su bilang sa pu cinta cuma satu". Informasi lirik lagu yang berjudul Sa Dengan Ko dari Jeinqueen feat Bagarap dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap (lyrics) nya dibawah ini.



    Lirik lagu Sa Dengan Ko Jeinqueen feat Bagarap
    Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap Lyrics

    Lirik Lagu Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap


    sa su bilang ke mama dong
    kalo nanti sa dengan ko
    sa su bilang sa sayang ko
    sampai mati sa dengan ko

    sa su bilang ke mama dong
    kalo nanti sa dengan ko
    sa su bilang sa sayang ko
    sampai mati sa dengan ko

    reff:
    sa mo bilang jang kam
    datang datang ganggu
    karna sa deng dia su bahagia
    sa su bilang sa pu cinta cuma satu
    cuma untuk ko bukan untuk dia
    ko tra usah ragu apalagi bimbang
    karna sa pu hati su setia
    sa su janji slalu trakan hilang
    percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya

    i just wanna tell you biar ko tau lagi
    kalau sa disini sangat sayang
    dan sa cinta tu sekali
    sa pu love sa su kasi lebih dari
    sa pu perhatian ko yang tau tiap hari

    sa tra minta muluk muluk dari ko o
    janji untuk terus slalu ada dekat sa
    sa tra minta banyak banyak dari ko o
    cukup ko setia jaga hati buat sa

    dan bukan kebetulan sa dan ko dipertemukan
    itu rencana tuhan maka tong dipertemukan
    masih nyaman di ko pu pelukan
    bikin nyaman karna ko yang sa butuhkan

    reff:
    sa mo bilang jang kam
    datang datang ganggu
    karna sa deng dia su bahagia
    sa su bilang sa pu cinta cuma satu
    cuma untuk ko bukan untuk dia

    ko tra usah ragu apalagi bimbang
    karna sa pu hati su setia
    sa su janji slalu trakan hilang
    percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya

    hey babe, sa nyaman dengan ko
    sa beruntung skali dapat ko
    sa janji jaga ko, sa mau jaga ko pu love
    darling in my voice sa mo bilang sama ko
    ko tuh segalanya sa bersyukur punya ko
    jang ko dengan dong
    yang mo ganggu ko pu konsen
    ini tong pu love
    tiada satu yang mo komplen

    hey hey darling hold my hand
    darling hold my hand
    nih sa minta don’t you go
    sa su telling mama dong
    ade kaka sosa dong
    kalo nanti sa mo masuk minta ko

    sa su bilang ke mama dong
    kalo nanti sa dengan ko
    sa su bilang sa sayang ko
    sampai mati sa dengan ko

    sa su bilang ke mama dong
    kalo nanti sa dengan ko
    sa su bilang sa sayang ko
    sampai mati sa dengan ko

    reff:
    sa mo bilang jang kam
    datang datang ganggu
    karna sa deng dia su bahagia
    sa su bilang sa pu cinta cuma satu
    cuma untuk ko bukan untuk dia

    ko tra usah ragu apalagi bimbang
    karna sa pu hati su setia
    sa su janji slalu trakan hilang
    percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya

    sa mo bilang jang kam
    datang datang ganggu
    karna sa deng dia su bahagia
    sa su bilang sa pu cinta cuma satu
    cuma untuk ko bukan untuk dia

    ko tra usah ragu apalagi bimbang
    karna sa pu hati su setia
    sa su janji slalu trakan hilang
    percaya sa, sa sayang ko, ko segalanya..

     

    Informasi Lagu Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap lyrics

    Artist:Sa Dengan Ko
    Judul lagu: Jeinqueen feat Bagarap
    Tanggal Rilis:Tue, 13 Apr 2021 (23:08)
    Album:Sa Dengan Ko single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Syakir Daulay - Sholawat Corona

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Sa Dengan Ko Jeinqueen feat Bagarap dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Sa Dengan Ko - Jeinqueen feat Bagarap di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Sa Dengan Ko lainnya.

    LihatTutupKomentar