√ Lirik lagu Reedzwann & Aidilia Hilda - Pulang Raya

    Lirik Lagu Reedzwann & Aidilia Hilda Pulang Raya dari album terbaru Reedzwann feat Aidilia Hilda - single 2021 ini dipublish pada tanggal Mon, 26 Apr 2021 (14:01). Berikut kutipan liriknya "rasa gembira sedih pun ada sebab tahun lepas tak dapat beraya (bersama) (keluarga)". Informasi lirik lagu yang berjudul Pulang Raya dari Reedzwann & Aidilia Hilda dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Reedzwann & Aidilia Hilda - Pulang Raya (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu Reedzwann dan Aidilia Hilda - Pulang Raya
    Reedzwann & Aidilia Hilda - Pulang Raya Lyrics

    Lirik Lagu Reedzwann & Aidilia Hilda - Pulang Raya

    hati gembira
    oh tak terkata
    nak pulang raya
    jauh di desa

    rasa gembira
    sedih pun ada
    sebab tahun lepas tak dapat beraya (bersama) (keluarga)

    sesak di jalan
    bulan ramadhan
    menjelang lusa
    syawal menjelma

    ku harap kitakan 
    dapat beraya
    berkunjungan
    bersalaman
    bermaafan
    bersama
    sanak saudara

    ouh pulang raya
    pulanglah kita
    tak sabar hatiku gembira

    ouh abang sayang kau mau kemana
    jalan ini bukan balik kampung saya

    ouh tahun ini
    giliran abang
    tahun lepas punya mana ada kira
    kira ayang punya nak buat mcm mana
    tak kira tak kira tak kira balik kampung saya

    dah tak kuasa nak layan awak
    nak balik kampung pun nak bertekak

    saya tak kira apa abang nak kata
    patah balik sekarang jugak 
    nak gaduh ke
    orang nak raya

    pening kepala bergaduh saja
    boleh tak awak jangan mengada

    sedih dan pilu sampai hatimu
    buat saya begini rupa.
    kenapa.
    ouh sedihnya

    ouh pulang raya pulang lah kita
    tahun ini kita balik kampung saya

    saya tak kira abang hantar saya
    saya nak beraya dekat kampung saya

    ouh pulang raya pulang lah kita
    jangan nak mengada ikut abang saja

    saya tak kira abang hantar saya
    tak kira tak kira tak kira
    balik kampung saya

    baiklah sayang ikutkan saja
    sebelum awak menjadi singa

    kalau dari tadi dengar kata saya
    takdalah kurang pahala puasa
    kita berdua
    awak yang mula
    jom balik raya


    Informasi Lagu Reedzwann & Aidilia Hilda - Pulang Raya lyrics

    Artist:Reedzwann & Aidilia Hilda
    Judul lagu: Pulang Raya
    Tanggal Rilis:Mon, 26 Apr 2021 (14:01)
    Album:Reedzwann feat Aidilia Hilda - single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Esa Risty - Lewung

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Reedzwann & Aidilia Hilda Pulang Raya dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Reedzwann & Aidilia Hilda - Pulang Raya di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Reedzwann & Aidilia Hilda lainnya.

    LihatTutupKomentar