√ Lirik lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu)

    Lirik Lagu Ndarboy Genk Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) dari album terbaru Ndarboy Genk single 2021 ini dipublish pada tanggal 10 April 2021 Pukul 20.00 WIB. Berikut kutipan liriknya "gusti salah kulo nopo kerep di tulo tulo arep sambat bingung karo sopo". Informasi lirik lagu yang berjudul Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) dari Ndarboy Genk dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu Ndarboy Genk Kalah Awu OST Film Series Kalah Awu
    Ndarboy Genk - Kalah Awu OST Film Series Kalah Awu Lirik

    Lirik Lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu)

    ngopo aku sing slalu salah
    ngopo aku sing kudu ngalah
    kedung jeru, iso tak jajak i
    nanging ati ne manungso sopo sing reti
    sak landepe blati, isih landep lathi
    mulo kudu ngati ati

    aku meneng mung ngempet lara
    aku pancen wong ra sepiro
    urip iki mung sawang sinawang
    ora golek pemenang
    ojo saling njegang
    sak panase geni, isih panas ati
    yen di omongke neng mburi

    Reff :
    gusti salah kulo nopo
    kerep di tulo tulo
    arep sambat bingung karo sopo

    gusti mantep no laku ku
    duduh no dalan ku
    yen kudu kalah, aku mung kalah awu

    *back to song 2, reff 1x

     

    Informasi Lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) lyrics

    Artist:Ndarboy Genk
    Judul lagu: Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu)
    Tanggal Rilis:Sat, 10 Apr 2021 (13:06)
    Album:Ndarboy Genk single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Caitlin Halderman - Apa Ini Cinta (OST Aku Dan Mesin Waktu)

    Video Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) MV


    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Ndarboy Genk Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Ndarboy Genk - Kalah Awu (OST Film Series Kalah Awu) di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Ndarboy Genk lainnya.

    LihatTutupKomentar