Lirik lagu Happy Asmara - Tak Warahi Carane

    Lirik Lagu Happy Asmara Tak Warahi Carane dari album terbaru Happy Asmara single 2021 ini dipublish pada tanggal 06 April 2021 (00:50). Berikut kutipan liriknya "loro seng mbok gawe ra bakal tak lalekke yen kowe rep nglarani tak trimo sak jroning ati". Informasi lirik lagu yang berjudul Tak Warahi Carane dari Happy Asmara dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Happy Asmara - Tak Warahi Carane (lyrics) nya dibawah ini.



    Lirik lagu Happy Asmara Tak Warahi Carane
    Lirik lagu Happy Asmara Tak Warahi Carane

    Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Warahi Carane

    matur suwon mergo wes ngukir loro
    loro ning ati ora bakal biso lali
    sepiro caramu nglarani ati
    bakal tak eleng-eleng tekan mati

    sak jane aku iso nglarani
    tapi aku isih nduwe ati
    yen kowe arep mblenjani
    sumonggo tak jembarno ati

    loro seng mbok gawe
    ra bakal tak lalekke
    yen kowe rep nglarani
    tak trimo sak jroning ati

    tatu seng tak roso
    iki ora sepiro
    aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro

    yen pengen nglarani
    kowe mung tak esemi
    reneo tak warahi carane dolanan ati
    reneo tak warahi carane ,dolanan ati

    Informasi Lagu Happy Asmara - Tak Warahi Carane


    Artist:Happy Asmara
    Judul lagu: Tak Warahi Carane
    Tanggal Rilis:Tue, 06 April 2021 (00:50)
    Album:Happy Asmara single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Yura Yunita - Tenang

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Happy Asmara Tak Warahi Carane dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Happy Asmara - Tak Warahi Carane di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Happy Asmara lainnya.

    LihatTutupKomentar