√ Lirik lagu GuyonWaton - Pisah

    Lirik Lagu GuyonWaton Pisah dari album terbaru Guyon Waton single 2021 ini dipublish pada tanggal Sat, 17 Apr 2021 (07:16). Berikut kutipan liriknya "Netes banyu moto Nggawe loro ning njero dodo Ati iki iseh tresno Kepekso pisah mergo wong tuwo". Informasi lirik lagu yang berjudul Pisah dari GuyonWaton dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik GuyonWaton - Pisah (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu GuyonWaton Pisah
    GuyonWaton - Pisah Lyrics

    Lirik Lagu GuyonWaton - Pisah


    Kowe sing ono ning atiku
    Teko tanpo tak kiro
    Ning tengah sing wis dadi siji

    Abot ninggalke tresnoku
    Tanpo ngerti
    Opo sebab lan kesalahanku

    Tekan saiki aku ora iso lali
    Lagumu sing nggawe bungah ing ati
    Sumilire angin tengah wengi
    Sing nggawe tentrem ning njero ati
    Aku kudu nrimo
    Aku karo kowe pancen ora iso

    Nanging awak dewe
    Kudu iso nompo
    Nompo kahanan sing
    Raiso di peksake

    (chorus)

    Netes banyu moto
    Nggawe loro ning njero dodo
    Ati iki iseh tresno
    Kepekso pisah mergo wong tuwo

    Dudu salahku karo kowe
    Kahanan mekso koyo ngene
    Mugo kowe bahagia karo wong liyo
    Sing luwih soko aku

    (int.)

    Tekan saiki aku ora iso lali
    Lagumu sing nggawe bungah ing ati
    Sumilire angin tengah wengi
    Sing nggawe tentrem ning njero ati
    Aku kudu nrimo
    Aku karo kowe pancen ora iso

    (chorus)

    Netes banyu moto
    Nggawe loro ning njero dodo
    Ati iki iseh tresno
    Kepekso pisah mergo wong tuwo

    Dudu salahku karo kowe
    Kahanan mekso koyo ngene
    Mugo kowe bahagia karo wong liyo
    Sing luwih soko aku
    Karo wong liyo
    Sing luwih soko aku
    Karo wong liyo
    Sing mungkin dudu aku

    Informasi Lagu GuyonWaton - Pisah lyrics

    Artist:GuyonWaton
    Judul lagu: Pisah
    Tanggal Rilis:Sat, 17 Apr 2021 (07:16)
    Album:Guyon Waton single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Sarah Suhairi - Kau Yang Bertakhta

    Video GuyonWaton - Pisah MV


    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik GuyonWaton Pisah dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu GuyonWaton - Pisah di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi GuyonWaton lainnya.

    LihatTutupKomentar