√ Lirik lagu Esa Risty - Akhire Pisahan

    Lirik Lagu Esa Risty Akhire Pisahan dari album terbaru Esa Risty single 2021 ini dipublish pada tanggal 09 April 2021. Berikut kutipan liriknya "nanging opo kabeh iki raono artine koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo kembange wes layu koyo janjimu neng aku". Informasi lirik lagu yang berjudul Akhire Pisahan dari Esa Risty dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Esa Risty - Akhire Pisahan (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu Esa Risty Akhire Pisahan
    Esa Risty - Akhire Pisahan lirik

    Lirik Lagu Esa Risty - Akhire Pisahan

    akhire pisahan

    titip kembang iki
    dinggo wong sing tak tresnani
    dijogo lan ojo nganti ilang

    masio ra sesandingan
    ning ati tetep sayang
    ning mburimu aku wes berjuang

    nanging opo kabeh iki raono artine
    koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
    kembange wes layu koyo janjimu neng aku

    tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
    koe sing tak sayang akhire pisahan
    tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
    ikhlas koe lungo, aku ora popo

    aku lilo ngediyo wong liyo neng urepku

     

    Informasi Lagu Esa Risty - Akhire Pisahan lyrics

    Artist:Esa Risty
    Judul lagu: Akhire Pisahan
    Tanggal Rilis:09 April 2021
    Album:Esa Risty single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Agatha Chelsea - When We're Older dan Terjemahan

    Video Esa Risty - Akhire Pisahan MV


    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Esa Risty Akhire Pisahan dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Esa Risty - Akhire Pisahan di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Esa Risty lainnya.

    LihatTutupKomentar