√ Lirik lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo dan Terjemahan

    Lirik Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu Sido Rondo dari album terbaru Dara ayu Feat Bajol Ndanu single 2021 ini dipublish pada tanggal 30 April 2021. Berikut kutipan liriknya "nanging piye kabeh iki wis kebacut ibarat bubur ra bakal dadi sego mulo getunku iki tanpo upomo ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo". Informasi lirik lagu yang berjudul Sido Rondo dari Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu Sido Rondo dan Terjemahan
    Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu Sido Rondo Lyrics

    Lirik Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo

    cowok;
    biyen mulo sliramu wis tak aturi
    golek bojo sing tresno welas sejati
    pungkasane sliramu digawe loro
    ora wurung saikine dadi rondho

    cewek;
    nanging piye kabeh iki wis kebacut
    ibarat bubur ra bakal dadi sego
    mulo getunku iki tanpo upomo
    ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

    =====  reff   =====

    cowok;
    kabeh iki ora perlu digetuni
    janjiku biyen aku saguh ngenteni

    cowok; cewek; kowe lan aku mugo dadi jodone
    cowok; ra keno prawane tak enteni randane

    cewek;
    ora nyono sampeyan sabar ngenteni
    ing nyatane tresnomu tulus lan suci
    sing tak suwun sing gede pangapurane
    andhum tresno bebojoan selawase

    ===== musik =====

    cowok;
    biyen mulo sliramu wis tak aturi
    golek bojo sing tresno welas sejati
    pungkasane sliramu digawe loro
    ora wurung saikine dadi rondho

    cewek;
    nanging piye kabeh iki wis kebacut
    ibarat bubur ra bakal dadi sego
    mulo getunku iki tanpo upomo
    ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

    cowok;
    kabeh iki ora perlu digetuni
    janjiku biyen aku saguh ngenteni

    cowok; cewek; kowe lan aku mugo dadi jodone
    cowok; ra keno prawane tak enteni randane

    cewek;
    ora nyono sampeyan sabar ngenteni
    ing nyatane tresnomu tulus lan suci
    sing tak suwun sing gede pangapurane
    andhum tresno bebojoan selawase
    andhum tresno bebojoan selawase

     

    Terjemahan Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo Bahasa Indonesia

    Belum ada
    Translate Otomatis By : Google Terjemahan

    Informasi Lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo lyrics

    Artist:Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu
    Judul lagu: Sido Rondo
    Tanggal Rilis:Fri, 30 Apr 2021 (00:27)
    Album:Dara ayu Feat Bajol Ndanu single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Billie Eilish - Your Power dan Terjemahan

    Video Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo MV




    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu Sido Rondo dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu - Sido Rondo di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Dara Ayu Ft. Bajol Ndanu lainnya.

    LihatTutupKomentar