√ Lirik lagu Damara De - Njogo Tresno

    Lirik Lagu Damara De Njogo Tresno dari album terbaru Damara De single 2021 ini dipublish pada tanggal Wed, 21 Apr 2021 (01:56). Berikut kutipan liriknya "rosoku rabakal ilang marang kowe kang mas sing paling tak tresnani nanging bedo kahanane". Informasi lirik lagu yang berjudul Njogo Tresno dari Damara De dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Damara De - Njogo Tresno (lyrics) nya dibawah ini.



    Lirik lagu Damara De Njogo Tresno
    Damara De - Njogo Tresno Lyrics

    Lirik Lagu Damara De - Njogo Tresno

    asline wes kesel aku
    ngrasake polahmu
    nyobo tak kuat kuatke
    ngadepi sikapmu

    rosoku rabakal ilang
    marang kowe kang mas
    sing paling tak tresnani
    nanging bedo kahanane
    aku trimo ngalah
    timbang gawe bubrah

    reff:
    aku sayang kowe
    ra ono liyane
    tulung kowe ngerti
    njogo tresno iki

    njalukku mung siji
    ojo ngelarani
    mergo rogo iki
    isih dadi siji

    asline wes kesel aku
    ngrasake polahmu
    nyobo tak kuat kuatke
    ngadepi sikapmu

    rosoku rabakal ilang
    marang kowe kang mas
    sing paling tak tresnani
    nanging bedo kahanane
    aku trimo ngalah
    timbang gawe bubrah

    reff:
    aku sayang kowe
    ra ono liyane
    tulung kowe ngerti
    njogo tresno iki

    njalukku mung siji
    ojo ngelarani
    mergo rogo iki
    isih dadi siji

    aku sayang kowe
    ra ono liyane
    tulung kowe ngerti
    njogo tresno iki

    njalukku mung siji
    ojo ngelarani
    mergo rogo iki
    isih dadi siji

    kudu kuat bathin iki
    sabar le nglakoni
    yen iki dalane
    tak pasrahke gusti..

    Informasi Lagu Damara De - Njogo Tresno lyrics

    Artist:Damara De
    Judul lagu: Njogo Tresno
    Tanggal Rilis:Wed, 21 Apr 2021 (01:56)
    Album:Damara De single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Maulana Wijaya - Harok Babuah Luko

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Damara De Njogo Tresno dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Damara De - Njogo Tresno di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Damara De lainnya.

    LihatTutupKomentar