√ Lirik lagu Bunga - Intan Payung feat. Noraniza Idris

    Lirik Lagu Bunga Intan Payung feat. Noraniza Idris dari album terbaru Bunga single malaysia 2021 ini dipublish pada tanggal Tue, 13 Apr 2021 (23:05). Berikut kutipan liriknya "terasa diri terpinggir sebab tak percaya ingin hidupku disingkir sebab tak percaya jadi dari saat itu mencari kunci tiap pintu". Informasi lirik lagu yang berjudul Intan Payung feat. Noraniza Idris dari Bunga dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Bunga - Intan Payung feat. Noraniza Idris (lyrics) nya dibawah ini.



    Lirik lagu Bunga Intan Payung feat. Noraniza Idris
    Bunga - Intan Payung feat. Noraniza Idris Lyrics

    Lirik Lagu Bunga - Intan Payung feat. Noraniza Idris

    (chorus)
    ala payung la payung si intan payung
    dipandang rendah setahun jagung
    perlahan dayung asal sampai ke hujung
    jangan lah sanjung kaduk naik junjung
     
    (verse 1)
    terasa diri terpinggir sebab tak percaya
    ingin hidupku disingkir sebab tak percaya
    jadi dari saat itu 
    mencari kunci tiap pintu
    tak peduli berapa lama
    janji tu pasti kan tiba masa
     
    dan mana? sudah sampai mana?
    pijak pedal lama dah kayuh merata
    nak berjaya mesti gagal dulu
    tak percaya boleh cuba jangan malu
     
    jadi aku 
    biarpun makan berbulan
    nak juga capai angan di awan
    sampai nama jadi sebutan dan tak lupa yang hulurkan tangan

    (pre-chorus)
    bunga tak akan layu jika kita menyemai baja
    bagai si gadis ayu indah santun jika dijaga
     
    (chorus)
    ala payung la payung si intan payung
    dipandang rendah setahun jagung
    perlahan dayung asal sampai ke hujung
    jangan lah sanjung kaduk naik junjung
     
    (verse 2)
    bukan senang nak hidup senang
    ada sampan, sibuk nak berenang
    jaga jaga, ada mata mata, yang hati tak tenang
    tengok orang menang
     
    cuba nak ubah cuma perlu satu
    cuba cermin rupa cuma ada aku
    tak hirau walaupun tak laju
    janji bukan wau yang putus teraju
     
    siapa kata ku tak boleh
    yang toleh toleh dulu pandang remeh
    dipijak diherdik dah berdolak dalik
    terlajak dek kata tak boleh tarik
     
    perlahan dayung eyahh
    sampai ke hujung eyahh
    jangan sanjung kaduk naik junjung eyyah
     
    repeat chorus.

     

    Informasi Lagu Bunga - Intan Payung feat. Noraniza Idris lyrics

    Artist:Bunga
    Judul lagu: Intan Payung feat. Noraniza Idris
    Tanggal Rilis:Tue, 13 Apr 2021 (23:05)
    Album:Bunga single malaysia 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Alyah - Thank You Allah (feat. Cat Farish & Ustaz Haris)

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Bunga Intan Payung feat. Noraniza Idris dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Bunga - Intan Payung feat. Noraniza Idris di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Bunga lainnya.

    LihatTutupKomentar