√ Lirik lagu Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy)

    Lirik Lagu Asep Balon Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) dari album terbaru Asep Balon Feat. Acuy Single lagu sunda enak pisan 2021 ini dipublish pada tanggal Wed, 21 Apr 2021 (01:51). Berikut kutipan liriknya "Ulah eleh ku nyeri Ulah eleh ku peurih Bakal datang waktunya Do'a nu jadi nyata". Informasi lirik lagu yang berjudul Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) dari Asep Balon dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu Asep Balon Ulah Eleh Ku Nyeri Feat Acuy dan terjemahan
    Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) Lyrics Translate

    Lirik Lagu Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy)

    Hirup hayang semanget aing luntur
    Loba jelema hayang aing ka kubur
    Tapi salengkahge aing moal mundur
    Kajeun bubuk aing tetep bersyukur

    Aing kudu bisa jadi teladan 
    Keluarga di imah nendeun harapan
    Aing kudu bisa ngudag tujuan
    Nyenangkeun kabeh nu ti awal mantuan

    Hampura barudak aing can bisa mere nanaon
    Tapi tong hariwang da hirup mah
    Nu meunang nu kuat jiga maraton
    Nuhun ges daek berjuang
    Hampura karek bisa mere peluang
    Aing can bisa jadi tempat ker muntang
    Tapi yakin bakal aya babales ker kapeurih arurang

    Reff :

    Ulah eleh ku nyeri
    Ulah eleh ku peurih
    Bakal datang waktunya
    Do'a nu jadi nyata

    Ulah eleh ku nyeri

    Naha kasuksesan selalu di ukur tina duit jeung sakola
    Padahal naon hartina beunghar jeung pinter
    Mun teu manfaat ker jalema loba

    Aing kudu kuat nahan sanajan aing sok teu di bere jalan
    Aing bakal terus ngalawan karena aing nyaho aing teu sorangan
    Baturmah moal apal peuring nu ku aing di alaman
    Tapi teu nanaon aing mah da geus ba'al
    Jadikeun pelajaran
    Selalu di rendahkeun, diremehkeun
    Nepi ka di sebut kampungan

    Tapi aing bakal ngabuktikeun dagoan ku saria bandungan
    Karena menurut aing eweh deui anu lewih nikmat tibatan
    Ngalakukeun hal anu ceuk batur teu mungkin bisa jadi kenyataan

    Rek panas rek hujan moal ngiuhan 
    Cing inget waktu mah da moal nungguan
    Beuki beurang beuki loba gangguan
    Eta tanda beuki deket ka tujuan

    # kembali ke reff

    Ulah eleh ku nyeri....

    # kembali ke reff

    Ulah eleh ku nyeri....

    Informasi Lagu Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) lyrics

    Artist:Asep Balon
    Judul lagu: Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy)
    Tanggal Rilis:Wed, 21 Apr 2021 (01:51)
    Album:Asep Balon Feat. Acuy Single 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Uncle Djink - Ayo Puasa

    Video Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) MV


    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Asep Balon Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Asep Balon - Ulah Eleh Ku Nyeri (Feat. Acuy) di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Asep Balon lainnya.

    LihatTutupKomentar