√ Lirik lagu Ardha Tatu - Kalah Awu

    Lirik Lagu Ardha Tatu Kalah Awu dari album terbaru Ardha Tatu single terbaru 2021 ini dipublish pada tanggal Mon, 26 Apr 2021 (13:59). Berikut kutipan liriknya "aku meneng mung ngampet loro aku pancen wong ra sepiro urip iki mung sawang sinawang ora golek pemenang". Informasi lirik lagu yang berjudul Kalah Awu dari Ardha Tatu dapat anda lihat di dalam tabel. Rincian lengkap Lirik Ardha Tatu - Kalah Awu (lyrics) nya dibawah ini.


    Lirik lagu Ardha Tatu Kalah Awu
    Ardha Tatu - Kalah Awu Lyrics

    Lirik Lagu Ardha Tatu - Kalah Awu

    ngopo aku sing slalu salah
    ngopo aku sing kudu ngalah
    kedung jeru iso tak jajagi
    nanging atine manungso
    sopo sing ngerti
    sak landhepe blati
    isih landhep lathi
    mulo kudu ngati-ati

    aku meneng mung ngampet loro
    aku pancen wong ra sepiro
    urip iki mung sawang sinawang
    ora golek pemenang
    ojo saling jegang
    sak panase geni isih panas ati
    yen diomongke neng mburi

    int.

    reff :

    gusti salah kulo nopo
    kerep ditulo-tulo
    arep sambat bingung karo sopo

    gusti mantepno lakuku
    duduhno dalanku
    yen kudu kalah
    aku mung kalah awu

    musik :

    aku meneng mung ngampet loro
    aku pancen wong ra sepiro
    urip iki mung sawang sinawang
    ora golek pemenang
    ojo saling jegang
    sak panase geni isih panas ati
    yen diomongke neng mburi

    int.

    reff :

    gusti salah kulo nopo
    kerep ditulo-tulo
    arep sambat bingung karo sopo

    gusti mantepno lakuku
    duduhno dalanku
    yen kudu kalah
    aku mung kalah awu
    yen kudu kalah
    aku mung kalah awu


    Informasi Lagu Ardha Tatu - Kalah Awu lyrics

    Artist:Ardha Tatu
    Judul lagu: Kalah Awu
    Tanggal Rilis:Mon, 26 Apr 2021 (13:59)
    Album:Ardha Tatu single terbaru 2021
    Baca Juga : Lirik lagu Nagita Slavina - Arah Jalanmu (feat Melati)

    Catatan : Kami Sekedar Menuliskan Lirik Ardha Tatu Kalah Awu dan tidak menyediakan link unduh mp3. Silahkan download lagu Ardha Tatu - Kalah Awu di situs resmi seperti iTunes, Spotify, Amazon, Langit Musik, Qobuz, KKBOX Amazon dan situs resmi Ardha Tatu lainnya.

    LihatTutupKomentar